Utmärka ideér för att utsmycka ditt hem med med slots

Ditt hem kan garanterat använda något nytt, eller kanske är du påväg att flytta till ett nytt hus. Har du några ideér om inredning eller hemdekoration? Om du gjorde en snabb sökning på nätet så finns det hundratals heminrednings-ideér som du kan ta efter.

Men den här gången kommer vi ge dig något speciellt. Inte så bytt, men något som är längre utanför boxen.

Slot-maskiner i varje rum

posta bilden Utmärka ideér för att utsmycka ditt hem med med slots Slot maskiner i varje rum - Utmärka ideér för att utsmycka ditt hem med med slots

Har du någonsin spelat slots innan? Om du har det vet du precis hur roliga de kan vara, eller hur? Varför inte köpa ett par slot-maskiner för att ställa ut i ditt hem? Är du bekant med Svenska Slots? De är i princip slots i och från Sverige.

Du förstår, Sverige har en regering som har överseende med regleringar och användning av slot-maskiner i underhållnings-center, kasino och även hemma. Dessa är inte dina traditionella slots genom att de för mycket väsen med sig etc.

De här är hybrid slots som du kan spela offline och tillsammans med vänner.

Det skulle garanterat vare en bra konversations-startare när dina gäster ser den där slot-maskinen direkt i gästrummet eller spelrummet. Slot-maskiner är inte dyra nu för tiden och det finns mycket att välja bland.

Under nästa community-picnic kommer ditt hem med Cleopatra slot-maskinen vara den stora snackisen på stan.

Om du inte gillar att spela de här spelen skulle en rad slot-maskiner, de behöver inte ens fungera, se fantastiska ut i ditt hem. Tänk på vintage och den nostalgiska känslan det kommer ge din farbror som älskar att spela slots.

Pacman Arcade Maskin

Vi är ganska säkra på att du är bekant med den här gula figuren och hans fru. Om du är det vet du också hur kul det är att jagas runt av spök-liknanade monster medans du sväljer de där pelletsen.

Varför inte återskapa det minnet i ditt hem? Det finns mängder av Pacman arcade-maskiner på marknaden och de är inte så dyra.

För nästa söndags lunchs eller grillning hemma hos dig, istället för en runda fotboll kan du samla alla bekanta på balkongen och tävla om vem som kan få högt poäng i Pacman. Det är verkligen något att se fram emot.

Vad tycker du om de där ideérna? Ganska coola va? Du gör inte bara ditt hem vackrare, utan mer engagerande med.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *