Artisteriet bakom slot-maskiner

Det är redan en utmaning att tänka ut nya funktioner för nya slot-maskiner som ska sticka ut ur mängden. Det är därför en del utvecklare lär sig mer om att uppgradera grafiken som kanske inte fungerar, men i verkligheten, så gör den det. Lär dig mer om artisteriet bakom slot-maskiner.

Nästa nivås design

posta bilden Artisteriet bakom slot maskiner Nästa nivås design - Artisteriet bakom slot-maskiner

De flesta slot-maskiner har samma visuella design med hjulen, symbolerna eller ikonerna, karaktärerna, mynten, free-spins med mera, men idag börjar det bli annorlunda. Folk trodde att slot spel-utvecklare skulle stanna vid 3D-spel, men det gjorde dem inte.

De flesta slot-spelen nuförtiden har fantastisk design som kombineras med interaktiva symboler och skiftande scener likt de du kan se i RPG och äventyrsspel.

Utvecklare leker också med idén om en slot maskin som är anpassad för millennials och hur de upplever världen. Hur tror du designen spelar en roll där?

Bortom teman

posta bilden Artisteriet bakom slot maskiner Bortom teman - Artisteriet bakom slot-maskiner

Teman är huvudsakligen visuella när det kommer till slot-maskiner. Sen kom film-inspirerade slots med omfattande bakgrundshistorier. Nu maximerar utvecklarna specifika teman för att helt inkorporera ideén av slots.

Ett exempel är Shark School, det är i princip en skola för hajar. Men utvecklarna drog nytta av hajarnas beteenden, arter, livslängd och mer och omvandlade dessa till delar av spelet.

Original Soundtrack

posta bilden Artisteriet bakom slot maskiner Original Soundtrack - Artisteriet bakom slot-maskiner

Idag är soundtracket och ljudeffekterna en stor del av slots. En del utvecklare spenderar miljoner på att anlita professionella sångskrivare och musiker för att komponera originalmusik för spelen.

Kan du tro att de verkligen gör detta även för slots? Slots är kanske inte så seriösa typer av spel, men ingen kan argumentera att det är ett av de mest njutbara spelen som finns.

Hantverket bakom ett slot-spel och dess utvecklande nådde hundratals av milstolpar för flera år sedan. Vi är nu spända på att se vad som kommer härnäst.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *