posta bilden Skriv för oss - Skriv för oss

Vi ser Fabel Aktive framför oss som ett samarbetande community och vi vill inte att någon från utsidan ska titta in. Det är därför vi letar efter personer som är redo att dela med sig av sina ideér från en underbara slots världen och tv-spel.

Vi är säkra på att få lära oss mer om dina insikter och vinklar på olika ämnen relaterade till slots.

Vad vi letar efter

I grund och botten så letar vi efter insiktsfulla eller unikt innehåll som kan attrahera ett antal besökare med enbart titeln. Vi är spända på att få se vilka ämnen vi inte har behandlat ännu inom området slot-maskiner eller slot-spel.

Vi har förmodligen hundratals listade blogg-inlägg om slots och vi är 100% säker på att du har några fräscha ideér att dela med dig av.

Vårt online community tog kontakt med oss med några överraskande och engagerade ande ideér själva och det är dags att vi tar tag i det och för de här idéerna framåt. Vi vill också tända gnistor i online-diskussionerna, inte bara från vår sida utan även från ditt perspektiv och åsikt.

Vi letar även efter utbildande stycken från dig och resten av vårt community som kan delas med alla. När vi säger utbildande stycke så vill vi dissikera spelvärlden från din synvinkel som en spelare och åskådare.

Skriv för oss idag

Har du några ideér redan nu? Om du har det så vill vi gärna att du tar kontakt med oss. Du kan nå oss via +1 417-886-5466 eller email på cyrus@fabelaktive.com. Vi kommer diskutera allt oavsett vad det är och kommer se till att det kommer igenom.

Vi hör av oss så snart som möjligt med hur vi kan fortsätta.

Det här kommer vara själva essensen av Fabel Aktive och det är genom detta som vårt arv kommer etableras. Det vilar inte bara på våra axlar utan bärs tillsammans av en grupp individer som älskar slots och tv-spel.