posta bilden Om oss - Om oss

Fabel Aktive är inte din vanliga slot-information och nyhets-hub. Cyrus Khan, mannen bakom Fabel Aktive växte upp med att spela och omfamnade slots.

Han blev förälskad med alla typer av spel och slots från RPG, första-persons skjutspel, arcade, combat och till och med slotmaskiner. Khan begav sig sedan ut på ett uppdrag, att hjälpa andra människor njuta lika mycket av slots som han själv hade gjort och kommer att göra.

Fabel Aktive ger dig de senaste uppdateringarna om slots, utvecklings-nyheter, nya utgåvor, DLCs med mera. Men inte nog med det, vi tror inte att spel bara är en hobby eller en aktivitet – Gaming är en livsstil.

För att sätta det i perspektiv så hittade Khan ett sätt att inkorporera slots i sitt liv och även i sin familj och vänners liv. Genom att växa upp i Springfield, Missouri,
Introducerades Khan till lantlivet och moderniseringen var inte direkt prioriterad. Men efter att ha besökt ett lokalt kasino och spelat slot var Khan fast.

Han hittade ett sätt att kunna njuta av slots på ett sådant sätt att det inte störde hans utveckling som student och en framtida professionell spelare. Khan skulle komma att få utmärkta resultat på prov, och som en belöning lät hans föräldrar honom spela några extra timmar under helgerna.

Fabel Aktive är produkten av den drömmen och Khan delar nu med sig av den till hela världen. Fabel Aktive släpper artiklar, blogg-inlägg och uppdateringar om hur du kan spela och vinna på slots. Låt os säga att du är på väg att flytta in i ett nytt hus och planerar att designa ett spelrum.

Fabel Aktive har allt du behöver för att du ska kunna få tillgång till de mest spännande och prisvärda spelsystemen som du kan använda i ditt spelrum. Tänk dig bara en Pac-Man maskin och slot-maskin som en inredningsdetalj i ditt spelrum.

Spel, Spel och allt där emellan

Här på Fabel Aktive tror vi att spelande med integritet att engagera sig i den här aktiviteten med syftet att ha kul med sina nära och kära. Vi vill inte låta töntiga, men det är så det är och kommer att förbli.

Vår tagline beskriver oss på bästa sätt. Vi kommer hjälpa dig att komma på hur slots kan hjälpa dig att bli mer produktiv och engagerad. Att spela slots är inte ett sätt att fly undan den verkliga världen eftersom spelen är en del av den verkliga världen.

Vi vill att du ska kunna uppskatta livet mer och hjälpa dig att göra det genom slots.