posta bilden Annonsera med oss - Annonsera med oss

Har du ett nytt slot-maskin spel som håller på att utvecklas där? Om du har det så är vi angelägna om att hjälpa dig att introducera det för världen.

Annonsera med oss

När vi säger ”annonser med oss” så menar vi inte bara reklam-bilder på vår hemsida eller på sociala medier. Det är givetvis en del av det, men vi är starka anhängare av video.

Vi hr annonserat för ett antal spelföretag tidigare och det har alltid varit kanon. Vi kommer ihåg en specifik gång där ett svenskt slot företag ville att vi skulle testa deras spel och sedan spela in det.

Det är precis vad vi gjorde och när vi laddade upp det så exploderade det verkligen i vårt community och folk undrade över lanserings-datumet.

De flesta företag som annonserar med oss är i tv-spels industrin eller inom tech. Fabel Aktiv är aktiva på olika online-plattformar, inklusive sociala medier, Youtube och även en del online forum.

När vi annonserar andra produkter och tjänster vill vi att innehållet eller meddelandet som skickas verkligen kommer fastna hos mottagarna.

Annonserings-processen

Du kan skicka en förfrågan via cyrus@fabelaktive.com och vi kommer skicka en offert så snart som möjligt. Om du vill ha en mer personlig kontakt, kom in till vårt kontor för att prata med oss direkt.

Om du är orolig över kostnaden så kan du vara lugn. Till skillnad från andra sajter tar vi inte lika mycket betalt och vi frågar alltid vår community att ge oss en hjälpande hand för att utöka räckvidden och nå fler potentiella kunder.

 

Vi ser fram emot att jobba tillsammans med dig.