Bästa Slot-maskinerna för Studenter

Slot-maskiner är egentligen inte gör barn men det innebär inte att de inte kan uppleva spänningen som väntar med att spinna och stoppa för att se den vinnande kombinationen.

Om du är orolig för att slots inte är lämpliga för barn så behöver du inte oroa dig. Vi kommer visa dig de bästa spelen som passar för studenter.

Super Kids

Är ditt barn ett stort superhjälte-fan? Spender ar han eller hon många timmar med att rita superhjältar och kostymer? Om så är fallet, är Super Kids det perfekta slot spelet för dem.

Detta 5-hjuls och 25-betallinjer spelet erbjuder inte mycket när det kommer till extra funktioner, men det passar utmärkt för studenter och det har alla element som krävs för en engagerande och spännande slotmaskin.

Den bästa funktionen med spelet är superkrafterna som varje hjälte presenterar i spelets olika bonusar. Till exempel är Deadpool’s superkraft att erbjuda x2 multiplicerar för spins.

Det finns många superhjältar att välja bland så som Magneto, Hulken, Wolverine, Thor, Spiderman och fler. Det är dock inte bara Marvel superhjältar som finns med i det här spelet. Spelet är ett samarbete med de största superhjältarna från såväl Marvel som DC universe.

Karaktärerna är dessutom klädda i söta baby-kostymer så det är en extra bonus kan man säga.

Många stora fans av den här maskinen är främst studenter som hoppas att Superman ska ta en del av mixen.

Monopoly Big Event

Nej du läste inte fel, det står verkligen ”Monopoly”. Du kanske blir häpen och funderar över hur utvecklarna lyckades omvandla ett av de största brädspelen till en slot-maskin. Det är det du ska få reda på nu.

Precis som i Monopol, är målet med Monopoly Big Event att samla resurser för att vinna pengar. I det här spelet har varje spelar sin egen bank som de behöver fylla upp med pengar, något de kan föra genom att vinna pengar från slot.

Karaktär-symbolerna spelar också en stor del i spelet eftersom de fungerar som multiplikatorer för dina vinster.

Till exempel kan hunden öka upp ditt bud med upp till 300 gånger. Bilarna upp till 500 gånger och båtarna upp till 100. En annan bra funktion med det här spelet är 20-mynt bud som gör det möjligt att aktivera den progressiva multiplikatorn med 5 spins.

Det finns även olika power-ups eller funktioner i spelet även om de kallar dem för kort. De här korten ger spelarna olika bonusar så som allmänning korten. När du får det här kortet får du free-spins vilket ökar dina chanser att vinna.

För att göra saken ännu bättre så finns det inget fängelse i Monopoly Big Event.

Shark School

Det här spelet lär inte bara studenter om olika haj arter utan ger dem även spänning och massor med vinster.

Shark school är väl utfört på så sätt I utvecklingen och de kunde maximera haj eller havs-temat i spelet. Till exempel sprid-funktionen är skolan i sig.

Genom att aktivera den här funktionen kommer spelaren välja en av spelets huvudfunktioner: ”Swim, Fishy! Swim!,” “Bad Sharky,” och “don’t eat the teacher.”

De här funktionerna erbjuder olika effekter där den första är en multiplikator, ”bad shark” ger dig free-spins och den sista ger dig kontinuerliga spinns så länge hajen inte äter läraren, som är en bläckfisk.

Somliga av de här slot spelen kommer lära studenterna ett och annat. Om du älskar att spela slots kan även du testa de här lärorika och roliga spelen ett försök!

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *