3 mat-inspirerade slots att spela just nu

Är du ett stort mat-fan? Förmodligen är du det eftersom vi alla är det. Är du ett stort slots fan? Om du är, så kommer du älska innehållet som du kommer att läsa.

Sweet Surprise!

Tycker du om cupcakes eller kanske bara kakor? Sweet Surprise är din slot, överfylld med ett stänk av söthet.

Du kan antingen spela med 2, 3 eller 5 hjul i det här spelet. Den bästa funktionen i det här spelet är så klart de många slot-funktionerna. Till exempel Win the Sweet. Håll ögonen öppna på de tre söta flickorna med bonus-skyltar. Om du ser alla på hjul 1, 3 och 5 kommer du få ett bonuspris.

Det finns inget sätt att tala om vad du kommer få, det kan antingen vara 34 eller 510 krediter.

Om du ser två flickor med skinande blå ögon kommer du från free-spins och det är det du vill ha om du vill dubbla dina vinster. För den här delen, håll ögonen på de där cupcakes och se till att få den där vinnande kombinationen. Du kommer få en riktig överraskning.

Mamma Mia!

Om du inte redan räknat ut det fram tills nu, så är det här spelet inspirerat av den italienska matlagningen. Det är en enkel 5-hjuls, 3-rader och 3-betalningslinjer slot. Men det du vill ha är spelets bakgrundshistoria om en kämpande kock som försöker lyckas i matvärlden.

Spelet har en fin design av den bästa maten från Italien, framförallt Pizza. Bonuspizzan kommer resultera i free-spins så sikta på 3 eller fler pizza-kombinationer. Spelet har dessutom extra minispel där spelaren kan laga en pizza med kocken och genom detta tjäna krediter.

Spelet har också unika funktioner som Food Cover – Click Me, the Wilds, the Critics och så mycket mer. Om du har lite ont om pengar, oroa dig inte då detta spelet accepterar 2-cents och du kan omvandla den till hundratals eller till och med tusentals gånger högre om turen matgudarna är på din sida.

Win Sum Dim Sum!

Från sweet paradise till Italien så tar vi nu oss vidare till Asien. Tro det om du vill, men det här spelet är roligare att spela om du har lite Dim Sum med dig, det är inget skämt. Oavsett det så är Win Sum Dim Sum en 5-hjuls, 3-raders slot-maskin av Microgaming.

Spelet byggs inte upp runt de klassiska symbolerna med kontinuerlig vinst och jackpot, du får ytterligare symboler som ger dig fler vinster och jackpots osv. Utöver dess omfattande spel så representerar spelet även det bästa mat-skapandet från Mina.

Spelaren går i princip in i en kinesisk restaurant och det är då spelet börjar. Du kan beställa Ha  How, Shu Mai med mera. Spelat är dessutom helt galet när det kommer till vinster och jackpots som inte bara håller spelet intressant utan verkligen enastående.

Vattnas din mun just nu? Om den gör det, så är det bra, det är vår mål med det här spelet. Det finns fler mat-inspirerade slot-spel att välja bland, men vi rekommenderar verkligen Sweet Surprise, det finns verkligen något mystiskt med cupcakes.

Add a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *